3nder: de Tinder voor trio's

3nder: de Tinder voor trio's
6 jaar geleden
Gepost in Apps

De datingsites en -apps schieten als ware paddenstoelen uit de grond. Voor een ieder is er wel iets wat bij hem of haar past: een site speciaal voor mooie mensen, hoogopgeleiden of een stiekeme affaire… Je kunt het zo gek niet bedenken, het is allemaal te vinden. 

Wees nou eens héél eerlijk: jíj hebt er ook weleens over gefantaseerd. Hoe zou het zijn? Spannend? Eng? Van alle seksuele fantasieën is een trio wellicht nog wel de meest voorkomende. Heb je een vriend of vriendin en wil je graag eens een keer een trio proberen maar weet je niet waar je een derde persoon kan vinden? 3nder biedt de uitkomst en doorbreekt op eigenzinnige wijze het taboe.

Een makkelijk verkrijgbaar trio-tje

Beste swingers, newbies, nieuwsgierige aagjes en ervaren seksmaniakken. Er is een nieuw 'kindje' geboren in datingland. Dit geesteskindje is van Engelse bodem en is net een tikkeltje ondeugender dan de rest. Dimo Trifonov wil met zijn geesteskind de seksuele horizon van jonge mensen meer verbreden.

Nog niet zolang geleden was de anonieme vleeskeurings- en de vertrouwde (seks)datings app, beter bekend als Tinder razend populair en helemaal hot en happening. Maar nu? Nu niet meer. Het is tijd voor iets nieuws. Een app die een stapje verder gaat en je stoute verlangens realiteit kan laten worden. Inderdaad: een app voor trio's. Die komt er met 3nder, een service met als motto: "threesomes made easy". De app is nog in ontwikkeling en haalt geld op via crowdfunding. Je spreekt 3nder uit als Threender, een duidelijke knipoog naar Tinder. Volgens Trifonov zou de app al meer dan vijfduizend requests voor download hebben ontvangen.

Durf jij het aan?

Op de website staat geschreven dat je je identiteit voor vrienden en familie verborgen kunt houden, zodat je zonder gène of kuisheid naar de perfecte partners kunt zoeken. Het doel van 3nder is om de perceptie en acceptatie van mensen wat betreft seksualiteit en relaties te verbreden.
Tja, kleine kans dat 3nder een even grote hit wordt als Tinder. Een ontmoeting tussen twee mensen is even iets anders dan een ontmoeting  tussen een koppel en een eenling. Je hoeft overigens niet per se een vriend of vriendin te hebben om mee te kunnen doen. In je eentje kun je je ook aanmelden en twee partners uitzoeken. Ben je ondertussen toch extreem nieuwsgierig geworden naar de app en sta je te popelen om de app uit te proberen? Dan moet je nog even geduld hebben, want hij is nog in ontwikkeling.

Stap in de wereld van 3nder en leer de app een met één druk op de een beetje beter kennen.