2,3 miljoen kijkers voor Slam!TV

2,3 miljoen kijkers voor Slam!TV
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Media

Het digitale tv-kanaal Slam!TV scoort en hoe! In april stemden 2,3 miljoen unieke kijkers af op de jongerenzender. Met deze resultaten staat Slam!TV in de top 10 van alle Nederlandse digitale televisiestations.

Met onder andere de live tv-uitzendingen van de populaire radioprogramma’s en de televisieregistratie van evenementen van Slam!FM blijkt het kanaal een gewilde aanvulling op het bestaande digitale aanbod. Eén van de hoogtepunten van het station was de uitzending van het Slam!FM Koninginnedagfeest op 30 april met 573.000 kijkers.  Het concept van Slam!TV is duidelijk, met als rode draad de nieuwste muziekclips. Deze programmering scoort met name bij veel jonge kijkers in de leeftijd tot 35 jaar.

Menno de Boer, programmadirecteur Slam!TV: “Deze cijfers bewijzen een belangrijk feit: Nederland houdt van muziek, ook op TV. Slam!TV zet muziek op #1 en zal dat altijd blijven doen. De nieuwste clips, directe interactie, jongeren én ruimte voor nieuw Nederlands talent: De komende tijd blijven we keihard bouwen aan hét muziek tv-kanaal voor Nederland.”

Slam!FM is hét jongerenstation van Nederland. Met DJ’s als Menno de Boer, Eric van Kleef, Jeroen Post, Mental Theo, The Partysquad, DJ Jean, Hardwell en Ferry Corsten! Slam!FM is in heel Nederland in de ether te ontvangen.

Credits: NMN