13 creatieve & effectieve prospect-technieken in sales

13 creatieve & effectieve prospect-technieken in sales
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
5 maanden geleden
Gepost in Tips

Hoe kun je effectief prospecting-technieken toepassen in een sales-omgeving? Ik deel 13 manieren om nieuwe prospects te vinden en leg ze beknopt uit zodat jij als sales-medewerker geïnspireerd wordt om nieuwe manieren te vinden. Met een achtergrond als Sales Consultant in een corporate, competitieve markt heb ik veel creatieve manieren moeten vinden om nieuwe prospects te ontmoeten!

Er zijn veel sales-medewerkers die een negatieve mindset tegenover prospecting hebben. Toch is het één van de belangrijkste onderdelen binnen sales. Doordat sales-medewerkers nog steeds verouderde- en ook wel ineffectieve prospecting-technieken gebruiken, glipt een groot marktaandeel weg uit je handen.

Net als andere onderdelen binnen het verkoopproces is het van belang om de nodige inzet te tonen in prospecting. Als je dit doet zal het gevolg zijn dat je minder tijd kwijt bent aan leads van lage kwaliteit die niet passen bij het product dat of de dienst die jij als sales-medewerker aanbiedt.

Gebruik daarom vanaf nu deze tips om betere prospects te vinden zodat jij de prospects kunt dienen, betrekken en uiteindelijk kunt converteren naar een tevreden klant.

Klik hier en lees het volledige artikel