12 leestips voor hongerige ondernemers

12 leestips voor hongerige ondernemers
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
29 dagen geleden
Gepost in Tips

Goede ondernemers lezen zich in in het zakendoen, om zo tot nieuwe inzichten te komen. Sprout-expert Gerhard te Velde deelt de twaalf boeken die hem het meest hebben geholpen bij zijn ondernemerschap.

Als ondernemer moet je af en toe helemaal offline gaan. De stekker eruit trekken om je batterij weer op te laden. Voor mij werkt dat zo: als ik op vakantie ga doe ik de eerste week meestal he-le-maal niks. Behalve uitslapen, wandelen, met het gezin chillen en lekker eten. Ik heb geen zin in LinkedIn, e-mail of lezen.

Maar na die eerste week begin ik een beetje bij te trekken en wordt mijn brein wakker. Mijn hersens hebben honger. Ze willen groeivoer, ze willen geprikkeld worden met nuttige informatie. Op dat moment vind ik het fijn om een boek bij de hand te hebben dat niet alleen vermakelijk is, maar ook leerzaam. In dit artikel deel ik twaalf managementboeken die ik met plezier gelezen heb tijdens mijn vakantie. En die me, eenmaal terug in Nederland, geholpen hebben bij het ondernemen.

Klik hier en lees het volledige artikel