100 ideeën om succesvol te starten

100 ideeën om succesvol te starten
5 jaar geleden
Gepost in Events

Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw hebben hun al overvolle CV uitgebreid met een boek vol tips voor startende ondernemers. Het boek 'I'm Hungry' werd donderdag 4 april gepresenteerd en is vanaf 8 april verkrijgbaar.

100 ideeën om een succesvol bedrijf te lanceren
De kennis die de ondernemers de afgelopen jaren hebben verzameld, is nu gebundeld in een boek. Hendriks en De Zeeuw begeleiden al jaren startups en hebben zelf extensieve ervaring met ondernemen. Een boek kon niet uitblijven om deze kennis te delen. 

'I'm Hungry' werd feestelijk gepresenteerd in de Vodafone HQ waar ook net alle deelnemers van Startupbootcamp hun intrek hebben genomen. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Rob Shuter, CEO van Vodafone, met een gepersonaliseerde (Vodafone)rode kaft.

Voor twee ondernemers die zoveel tijd steken in het accelereren van tech startups, lijkt het uitbrengen van een fysiek boek erg "1.0". Maar ook hier hebben Hendriks en De Zeeuw over nagedacht. Naast het feit dat er ook een e-book uitkomt, is 'I'm Hungry' volledig te customizen. Losse hoofdstukken kunnen worden aangeschaft, waardoor de lezer alleen de voor hem of haar interessante informatie hoeft aan te schaffen. Zo ontstaat een persoonlijke versie van 'I'm Hungry'. 

Over het boek
Klopt mijn business model? Hoe vind ik investeerders? Hoe verbeter ik mijn productie? Hoe financier ik verdere groei? Waar moet ik op letten bij het aannemen van nieuwe medewerkers? Welke strategische keuzes maak ik?

In korte praktische hoofdstukken leggen de auteurs uit hoe een startend bedrijf in deze tijd sneller en beter kan groeien. Ze maken duidelijk hoe investeerders door een strenge selectie hun risico's kunnen beperken en hun rendementen kunnen verhogen.

Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw zijn mede-oprichters van Startupbootcamp Global dat jaarlijks in Kopenhagen, Dublin, Amsterdam, Berlijn en Haifa de groei van bijna 100 nieuwe high-tech bedrijven versnelt.

Koop het boek hier.