Heb jij nog geen mobiele website?

Van: 30 Apr 2015 Tot: 30 Apr 2020

Wie zijn wij?
WMC-Media zet zich in op verschillende vlakken, denk hierbij aan het ontwikkelen van een website/webshop, maar ook aan het onderhouden van dit product. Ook het ontwikkelen van een nieuw concept of het uitwerken daarvan wordt bij ons gedaan. WMC-Media is een snel groeiend bedrijf en heeft klanten door heel Nederland. WMC staat voor Webdesign, Maatwerk en Conceptontwikkeling. Dit zijn de 3 hoofdpunten die wij uitvoeren, uiteraard is WMC-Media heel breed inzetbaar. Wij verzorgen ook meer voor onze klanten, onder andere huisstijl ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, social media management en talloze andere internetdiensten. Al onze producten zijn op maat gemaakt, dit zorgt er voor dat de klant altijd zijn/haar gewenst product krijgt.

Google gaat maatregelen nemen!
Google gaat vanaf 21 april 2015 websites die mobiel geoptimaliseerd zijn een voorsprong geven. Deze zullen hoger in de ranglijst van Google staan, en dat gaat dus ten koste van uw positie in Google! Websites die niet mobiel geoptimaliseerd zijn (dus ze zijn niet responsive) die zullen minder bezoekers krijgen van google, dan websites die wel responsive zijn.

Wat is responsive, en waarom moet mijn website responsive zijn?
Vanaf begin 2012 was het nieuw, een website die zich op mobiel en/of tablet aanpast. Voor deze tijd moest je inzoomen om de tekst goed te kunnen zien op de website. Maar nu, ongeveer 3 jaar later, wordt het steeds normaler en gaan gebruikers er vanuit dat je een responsive website hebt. Ongeveer 60% van alle bezoekers van een gemiddelde website bekijkt de website op mobiel en/of tablet, en is het dus zonde als u deze bezoekers misloopt!

Help, mijn website is niet responsive! Wat moet ik nu doen?
U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij een of meerdere van uw websites responsive kunnen maken. Een gemiddelde bestaande website kan binnen 24 uur responsive opgeleverd worden, uiteraard ligt dat aan de grote van de website. Met onze hoge kwaliteit en sterke werkwijze zal uw website op elke pixel nauwkeurig er perfect uit zien op elk scherm! Vraag een vrijblijvende offerte aan via [email protected] of 06 36 51 97 49