Maak een selfie van je brein

Van: 10 Jan 2019 Tot: 28 Feb 2019

Brainfie

Een breinfoto is een thematische weergave van jouw breincapaciteiten. We kunnen zien hoe een iemand in elkaar zit en wat de talenten en valkuilen zijn van diegene. Een deel van de uitkomsten zullen een bevestiging zijn op iemand vermoedens, maar het komt vaak voor dat de uitkomsten verrassend zijn. Deze verrassende uitkomsten noemen wij de blinde vlek; dat is gedrag of een reactiepatroon die een persoon zichzelf heeft aangeleerd (gekregen) en vaak wordt bestempeld met: “zo ben ik toch?”. Gedragingen die een belemmering kunnen zijn in het dagelijks leven en die onnodig veel energie kosten.

Hoe werkt het?

Het maken van een breinfoto is heel gemakkelijk. Je maakt een afspraak met een breinfotograaf bij jou in de buurt. Je neemt plaats in een comfortabele stoel en kijkt 10 minuten naar een scherm waar de visualisaties van jouw brein live worden weergegeven. Je hoeft verder niets te doen tijdens het meten en na 10 minuten is jouw breinfoto klaar. Bekijk de video om een impressie te krijgen hoe zo’n breinfoto wordt gemaakt.

Actie: een Brainfie kost normaal 199,00 euro ex btw.

Speciale actie voor Young Startup: 149,00 ex BTW (geldig tot en met 28 februari 2019)

Je krijgt dus maar liefst 25% korting op je Brainfie. Aanbod alleen geldig voor nieuwe klanten!

Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld in welke plaats je de Brainfie wilt maken. Dan nemen we contact op om de afspraak in te plannen.