Krijg nu 25% korting op jouw nieuwe website of webshop!

Krijg nu 25% korting op jouw nieuwe website of webshop!
Van: 19 Aug 2020 Tot: 1 Oct 2020

Samen online groeien is ons motto! Jouw online zichtbaarheid is nu belangrijker dan ooit, en het is meestal de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Wij zijn er voor starters, en helpen jou met het maken van een mooie, succesvolle en ijzersterke website of webshop.


Onze websites en webshops beschikken over alle functionaliteiten die je nodig hebt. Deze kunnen naar wens worden uitgebreid met diverse functionaliteiten zoals: CRM koppelingen, betaalsystemen, verzendsystemen, reserveringssystemen, livechat en er is nog veel meer mogelijk.


Ook zijn onze websites en webshops geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in diverse zoekmachines waaronder Google en zijn voorbereid voor online marketing!


Laten we samen sparren over jouw ideeën en wensen, zodat we van jouw website een online pareltje kunnen maken waar we beide trots op zijn!

Bekijk alle functionaliteiten voor websites:


Bekijk alle functionaliteiten voor webshops:


Lees meer over al onze services, reviews en bekijk ons portfolio:


25% korting voor Young Startup


Wij zijn er voor starters en bieden nu tijdelijk 25% korting op jouw GEHELE website of webshop. Je hebt al een website vanaf € 749,- en een webshop vanaf € 689,-


Speciaal voor de leden van Young Startup: Vraag bij ons een offerte aan via https://yooker.nl/offerte-advies en vermeld dat je via Young Startup komt.


We spreken je graag snel om samen met jou online te kunnen groeien!