Korting van 25% op verticale lamellen en aluminium jaloezieën

Van: 9 Jul 2020 Tot: 30 Sep 2020

Voor alle leden van Young Startup biedt Doe Het Budget (https://www.doehetbudget.nl) 25% korting op de 16 en 25mm aluminium jaloezieën en op verticale lamellen. Dit zijn bij uitstek geschikte raamdecoratie om kantoren mee in te richten.

Hoe kan je deze korting verzilveren?

Navigeer naar de website, specifiek naar een van de volgende pagina's:

https://www.doehetbudget.nl/jaloezieen/aluminium-jaloezieen/
https://www.doehetbudget.nl/verticale-lamellen/

Voeg een van de genoemde producten toe aan je winkelmandje. Let wel, voor de aluminium jaloezieën geldt de korting alleen voor de 16 en 25 millimeter afmetingen (dus niet voor 35 en 50 mm). Tijdens het check-out proces vul je de volgende kortingscode in: ACTIE YoungStartup bij het opmerkingen veld.
Verdere uitleg

De verticale lamellen zijn in principe in iedere kantoorruimte toe te passen. Of deze nu brede of hoge ramen kent. Alle raambekleding geleverd door Doe Het Budget is maatwerk. Houd na het doorgeven van de aanvraag rekening met een levertijd van 7 tot 14 werkdagen. Associeer je verticale lamellen met een duffe kantoorinrichting? Dat was in het verleden wellicht zo, maar tegenwoordig zijn deze te verkrijgen in moderne stijl en met frisse kleuren: van speels wit tot bes en pure choco. Ook de aluminium jaloezieën zijn in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar en geschikt voor grote ramen en zorgen voor een mooie, strakke, uitstraling. Benieuwd naar hoe de kleuren eruit zien in levende lijve alvorens bestellen? Vraag een gratis kleurstaal aan op de website of bezoek de showroom in Alkmaar.

Ook is het mogelijk om tevens kosteloos en vrijblijvend via ons zakelijk Whatsapp nummer (0648161872) advies te vragen v.w.b. het inmeten. Om zo goed mogelijk geholpen te worden is het aan te bevelen om goede duidelijke foto's van het betreffende raam mee te sturen. Zodoende, kun je geheel zelf zonder extra kosten de exacte juiste maat bestellen. Al onze klanten die de instructies in de gids die te vinden is op de website (https://www.doehetbudget.nl/meten/)  en tevens de adviezen gegeven over Whatsapp nauwgezet volgen slagen hierin.

Heb je nu helemaal geen tijd of geen zin, dan kun je het ook uitbesteden aan ons. Bij de uiteindelijke levering van het raambekleding product zit ook altijd een Nederlandstalige handleiding zodat je wanneer je wilt de montage ook zelf kan verzorgen.