Korting van 10% op alle bedrijfsuitjes (teambuilding) op Outdoor Camping Barvaux

Van: 1 Jan 2020 Tot: 30 Apr 2020

Outdoor Camping Barvaux (website: https://campingardennen.nl) is een camping gelegen in de Belgische Ardennen, Durbuy, met specialisatie in outdoor activiteiten zoals onder meer survival, fiets, MTB, hiking en kanovaren tochten.

De ideale bestemming voor een weekendje teambuilding of andere soorten bedrijfsuitjes. De camping ligt op een uurtje rijden van Maastricht. De leiding en personeel van de camping is Nederlands. In het hoogseizoen is het restaurant geopend en kan men ook genieten van Belgische biertjes op het terras en bourgondische specialiteiten.

Qua accommodaties, er zijn verscheidene opties, van glamping safaritent tot blokhut. Men kan er ook voor kiezen om de tent zelf in elkaar te zetten, direct een goede teambuilding oefening.

Korting verzilveren instructies

Alle arrangementen van de camping specifiek voor ondernemingen zijn hier te vinden: https://www.activeoutdoorevents.nl/teambuilding/. De korting geldt voor uitjes specifiek in bedrijfsverband. Geef tijdens de offerte aanvraag, specifiek in de sectie 'Opmerkingen' aan dat je afkomstig bent van Young Startup.