Juridische coach voor ondernemers

Wil jij als ondernemer de rust en zekerheid dat jouw zaken goed geregeld zijn?
Dan is een eerste gesprek met DSG Legal het beste uitgangspunt.’

Als professioneel betrokken jurist en adviseur voor de ondernemende sector ondersteun ik jou als (startend) ondernemer op praktische en informele wijze. Zowel bij de start als bij groei van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat jouw zaken juridisch op orde zijn. Zodat jij  rust, inzicht, kwaliteit en zekerheid hebt.

Weet jij wat je bij de start van een onderneming moet regelen?
Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Naast het schrijven van een businessplan, het maken van een professionele website, investeren in zaken en middelen en het regelen van belastingen en verzekeringen, ga je van start. Je gaat winstgevend ondernemen. Go Big Time. Maar heb jij juridisch wel alles goed op orde? Heb op maat gemaakte algemene voorwaarden; dus die ook echt van toepassing zijn op jouw bedrijf. Heb jij jouw aansprakelijkheid wel goed geregeld? Van belang is het om als ondernemer namelijk zo min mogelijk risico te lopen en jouw aansprakelijkheid zo veel mogelijk te beperken. En welke contracten heb je nog meer mogelijk voor jouw bedrijf? Ook is het belangrijk om jouw zaken op het gebied van privacywetgeving goed geregeld te hebben. Oftewel, hoe ga jij met persoonsgegevens om binnen jouw onderneming. Bij al dat soort vragen kan ik je helpen. Ik zorg dat jouw zaken juridisch goed op orde zijn zodat je kunt ondernemen met passie en creativiteit. Speciaal voor starters heeft DSG Legal daarom een starterspakket waarmee je aan de slag kunt!

DSG Legal  Starterspakket
Maak nu gebruik van het voordelige starterspakket. Daarvoor krijg je alle juridische documenten die je in het begin van de start met je bedrijf nodig hebt en een gratis (telefonisch) adviesgesprek met mij.

  • Een set algemene voorwaarden op maat
  • Een privacyverklaring (AVG)
  • Een verwerkersovereenkomst (AVG) of een overeenkomst van opdracht (keuze)
  • Een disclaimer voor op je site en in je e-mails
  • Een gratis adviesgesprek

Groeien jouw juridische zaken mee met jouw bedrijf?
Als ambitieus ondernemer heb je de start van je bedrijf succesvol doorlopen en je wilt doorgroeien. Welke stappen zijn daarin voor jou belangrijk. Wat heb je daarvoor nodig, in juridische zin? Maar ook, hoe ontwikkel je jouw bedrijf? Hoe ga je meer winstgevend ondernemen? Hoe organiseer je jouw bedrijfsorganisatie zo optimaal mogelijk. En zijn de bestaande contracten nog wel actueel en volledig? Loop je niet onzichtbare risico’s? Daarover kan je adviseren en een aantal stappen met je doorlopen. Zo bestaat er een juridische bedrijfscheck. Tijdens dat gesprek doorloop ik jouw contracten, beantwoord ik al jouw vragen en geef je advies over jouw bedrijf.

  • Er bestaat al een juridische bedrijfscheck vanaf 85 euro.


Zodat jij als ondernemer kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen.
DSG Legal adviseert vanuit bevlogenheid en professionaliteit, omdat ik het mijn missie vind om startende ondernemers te helpen een goede onderneming op te richten. Zo kan ik je tijdens meerdere advies- en coachingsgesprekken begeleiden in het winstgevend ondernemen. Vertel ik je hoe jij jouw mindset als ondernemer kunt focussen op het behalen van winst. Zorg ik ervoor jouw juridische zaken op orde zijn zodat jij geen onnodige en onzichtbare risico’s loopt. Zorg ik ervoor dat jij over de nodige juridische documenten voor je bedrijf beschikt. Zodat jij met passie kunt ondernemen.

 Spreekt dit jou aan? Laten wij dan samen nader kennis maken.

Bel op 06-555 62 562 of mail naar [email protected]

mr. Debby 's-Gravendijk
Eigenaar DSG Legal