Het eerste jaar 10% korting op brandveiligheid onderhoud

Van: 23 Dec 2019 Tot: 31 Dec 2020

Speciaal voor alle leden van Young Startup geeft Royal Safety je nu 10% korting op het eerste jaar, van het jaarlijkse onderhoud van droge blusleidingen. Tevens op het keuren van brandblussers en brandslanghaspels. Droge blusleidingen controle (afpersen) en onderhoud is met name belangrijk voor ondernemingen gevestigd in een gebouw hoger dan 20 meter en/of lastig bereikbaar voor de brandweer. Voor alle bedrijven is in Nederland verplicht een twee jaarlijkse controle op brandblussers. Brandslanghaspels dienen elke 5 jaar beproefd te worden. Het niet voldoen aan de regelgeving kan leiden tot problemen met overheid, brandweer en verzekering en men riskeert hoge boetes. 

Alle brandveiligheid diensten door Royal Safety uitgevoerd zijn conform de betreffende NEN richtlijnen en ook in lijn met het Bouwbesluit. Royal Safety is REOB en CIBV gecertificeerd. Na levering van de diensten ontvangt men een certificaat die wanneer nodig getoond kan worden aan overheid, verzekering of brandweer. Zodoende hoeft men zich nooit zorgen te maken om boetes of stillegging bedrijfsactiviteiten door dergelijke instanties. De certificaten en andere nuttige gegevens zijn te allen tijde bereikbaar via een digitaal systeem waartoe je toegang krijgt na levering van de diensten.

De korting kan benut worden door naar een van de volgende pagina's te navigeren:

- Droge blusleiding keuring

https://www.royalsafety.nl/arbo-en-brandveiligheid-kennisbank/blusmiddelen/droge-blusleidingen/keuring-droge-blusleidingen/

- Brandblusser keuring

https://www.royalsafety.nl/arbo-en-brandveiligheid-kennisbank/blusmiddelen/brandblussers/brandblusser-keuren/

- Brandslanghaspel keuring

https://www.royalsafety.nl/diensten-onderhoud/brandveiligheid/keuring-brandslanghaspels/

Vul het kosteloze en vrijblijvende offerte aanvraag formulier in. Na contact opnemen door Royal Safety vermeld je dan dat je afkomstig bent van Young Startup.