Gratis coachingsgesprek: Online marketing en SEO!

Gratis coachingsgesprek: Online marketing en SEO!
Van: 29 Jan 2021 Tot: 28 Feb 2021

Meer bezoekers op je website krijgen?

Dit kan je realiseren met zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. Daarmee zorg je ervoor dat je hoger komt in de zoekresultaten in Google op relevante zoekwoorden. Vraag nu een gratis online 1 op 1 coachingsgesprek aan!

Claim jouw gratis coachingsgesprek op:

www.marketingspecifiek.nl/young-startup

 

Over Marketing Specifiek


Marketing Specifiek is hét online marketing bureau om jouw website te optimaliseren. Wil je met je website hoger scoren in Google? Wil je meer conversies halen uit je bezoekers? Neem contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan!

Aan de ene kant is het belangrijk dat jouw website hoog scoort in Google, zodat je iedere maand een vaste stroom bezoekers naar je website krijgt. Met hogere posities in de zoekresultaten van Google komen er bezoekers op je website die wel in jouw doelgroep zitten, maar die je anders gemist had.

Aan de andere kant wil je natuurlijk graag dat zoveel mogelijk van die bezoekers op je website de juiste actie onderneemt. Dit kan je bevorderen dankzij conversie optimalisatie. Dat levert je meer aankopen en klanten op en dus een hogere omzet.

Marketing Specifiek is gevestigd in het Zeeuwse Tholen en staat klaar voor klein tot middelgroot ondernemend Nederland. Als het lastig is om elkaar fysiek te ontmoeten, is een videogesprek vaak een mooi middel om toch zo persoonlijk mogelijk contact met elkaar te hebben.

Het is belangrijk dat een samenwerking gebeurt op een manier die bij jou past. Daarom kan je kiezen of je zelf hiermee aan de slag gaat onder begeleiding van een coach of dat jij het volledig uitbesteedt en alles voor je gedaan wordt. Als je zelf aan de slag wilt gaan, krijg je advies en antwoorden op je vragen. Wil jij je liever focussen op andere zaken binnen jouw bedrijf, dan kan je de website optimalisatie volledig uit handen geven.