Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

Het gaat goed met TV538

In maart stemden 2,1 miljoen unieke kijkers uit de doelgroep 6+ af op de digitale zender TV538. Daarmee staat het station op nummer 5 in de lijst van best bekeken digitale kanalen. Met onder andere registraties van populaire Radio 538 programma's en events, hits en uiteraard de dj's van 538, blijkt het kanaal een goede aanvulling op he...

Startups
8 jaar geleden

Facebook neemt koopjesapp TagTile over

Facebook groeit als kool nam eerder Instagram over en intussen is ook TagTile overgenomen. Het hoofdkwartier van de opkopers is gevestigd in het Californische Palo Alto, maar intussen zijn er ook een negentigtal werknemers die 1.300 kilometer noordelijker vanuit Seattle werken (foto hierboven). Zij kregen deze week een nieuwe werkplek....

Gadgets
8 jaar geleden

Retrotieten op Boobstagram

Retrotieten. Eindeloos veel. Pagina's vol borsten, borsten en nog eens borsten. Boobstagram, voor ieder wat wils. Jammer dat deze Instagram-kopie uit Frankrijk geen like-button of een ratingfunctie heeft.

Crowdfunding
8 jaar geleden

Dansen op de beats van DB Label

Zaterdagavond, een uitverkocht Hedon; Bassjackers én Sidney Samson als grote DJ’s van de avond. Ja hoor, University of Dance (UOD) staat weer in Zwolle. University of Dance is, samen met Yellow Claw en Giocatori, een van de concepten van DB Label. Deadline sprak met de man achter het label en al deze plezierigheid: Dennis Brugman.

Media
8 jaar geleden

Nederland 1 sterkste mediamerk

Nederland 1 staat bovenaan in de top 25 Nederlandse mediamerken, een jaarlijks onderzoek van Interbrand en Tijdschrift voor Marketing.