Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
8 jaar geleden

Axe betaalt schadevergoeding na stunt in DWDD

Levensmiddelenbedrijf Unilever betaalt een schadevergoeding aan de VARA voor een reclamestunt tijdens De Wereld Draait Door. De partijen onderhandelen nog over de hoogte van de vergoeding. Dat heeft de VARA vrijdag laten weten.

Gadgets
8 jaar geleden

Ikea komt met Billy TV

Het Zweedse meubelwarenhuis Ikea gaat televisies verkopen. De meubelgigant zal vanaf juni dit jaar starten met de verkoop van een tv-meubel met een ingebouwde televisie onder de naam Uppleva.

Ondernemen
8 jaar geleden

Studenten Ondernemersprijs weer van start

Deze week zijn de inschrijvingen begonnen voor de Studenten ondernemersprijs 2012. Jonge ondernemers kunnen hier hun bedrijf in de spotlights zetten. De jury beoordeelt de studenten op daadkracht, lef, authenticiteit, potentie en innovatie. De Studenten Ondernemersprijs wordt dit jaar al voor de 5e keer uitgereikt.

Media
8 jaar geleden

Tumblr gaat eindelijk geld verdienen

Microblog Tumblr gaat na vijf jaar eindelijk eens advertenties plaatsen op zijn platform. Vanaf 2 mei worden in een kader de eerste reclames getoond, zo beloofde CEO David Karp afgelopen week op Ad Age’s Digital Conference in New York.

Startups
8 jaar geleden

Kabeltje.com genomineerd voor prijs

De ondernemers Wouter Hol (23) en Vincent de Rie (24) waren met hun bedrijf Rapbid (Kabeltje.com) genomineerd als beste Onderneming van Noord Holland (OVNH). Zij waren veruit de jongste finalisten van deze jaarlijkse verkiezing.