Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
8 jaar geleden

De duurste garagebox ooit

Welkom bij de duurste garagebox ter wereld! Het gaat hier om een garagebox achter Harrods in Londen, in het achterafstraatje Rysbrack Street. Je wilt er niet dood gevonden worden. In de garage kun je 'nog net met een kat gooien', zoals de Engelsen het zeggen, wat betekent dat het klein is. 6,4m in de breedte en 4,57 in de diepte, dus j...

Social Media
8 jaar geleden

Google+ voor iPhone wordt gerestyled

Google plus zoekt en zoekt. Vooral zoekend naar een goede (mobiele) usable interface voor hun G+. Google haar targets zijn duidelijk: voor eind 2012 500 miljoen gebruikers hebben in het sociale netwerk van de zoekgigant. Google kondigde 11 mei 2012 aan dat ze ook de versie voor op de iPhone gaan aanpassen.

Ondernemen
8 jaar geleden

Studenten maken app Wibautstraat

Een rondleiding langs veertien plekken op en rondom de Wibautstraat in geluid. Studenten van de HvA hebben deze audiotour van radiojournalist Jorrit Brinnkmeijer omgevormd tot smartphone-app. Met deze app kan je de audiotour doen, aangevuld met foto’s van vroeger en nu.

Media
8 jaar geleden

Top-5 online trends in 2012

Van f-commerce tot responsive webdesign. De ontwikkelingen binnen de internetbranche gaan snel. 2012 zal daarin geen uitzondering vormen. Maar wat kunnen we de komende maanden precies verwachten? Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) vroeg haar leden welke trends zij dit jaar verwachten en zette de belangrijkste vijf op een rijtje...

Media
8 jaar geleden

North Sea Jazz als Facebook app

De line ups van alle 37 North Sea Jazz festivals zijn vanaf nu te zien op de Facebook pagina van North Sea Jazz. Redhotminute heeft een Facebook app gemaakt met de blokkenschema’s van alle edities.