Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

Quest: site als extra bron voor redacteuren

Quest heeft een nieuwe website. Vorige week is de site live gegaan door middel van een zogenaamde soft launch. Thomas Hendriks, hoofdredacteur van Quest, vertelt over ‘#Lab’: een onderdeel van de nieuwe site waarbij het betrekken van lezers bij redactionele onderwerpen centraal staat.

Ondernemen
7 jaar geleden

Marlies Dekkers in zee met Bijenkorf

Marlies Dekkers heeft een eigen shop-in-shop geopend in de vestiging van De Bijenkorf in Amsterdam. De shop is volledig ingericht volgens de nieuwe huisstijl van de bekende ontwerpster van nachtmode.

Media
7 jaar geleden

Heineken sponsort programma Johan Derksen

Heineken Nederland en RTL Nederland gaan een intensief partnership aan op het gebied van sport- en publieksevenementen. Het betreft een langdurige samenwerking over een breed aantal programma’s. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen verbindt Heinekenmerk Amstel haar naam aan het voetbalpraatprogramma Voetbal International.

Ondernemen
7 jaar geleden
Ondernemen
7 jaar geleden

Win kaarten! Growth Summit met Jim Collins

De Spark Leadership Foundation organiseert 15 mei Growth Summit 2012 in Amsterdam met Jim Collins. Growth Summit 2012 is een uniek wereldwijd event waarbij directeuren, ondernemers en managers uit Rotterdam, Barcelona, Dublin en München samenkomen met Jim Collins vanuit Atlanta via een livestream.