Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
7 jaar geleden

Toch verband brand zendmasten

De brand en het instorten van de zendmast in het Drentse Smilde, in juli vorig jaar, hebben te maken met de brand in de zendmast in IJsselstein, eerder dezelfde dag. Dat blijkt uit onderzoek van mastbeheerder NOVEC, dat in handen is van de NOS. De brand in IJsselstein brak uit door urenlange oververhitting. Door die brand verslechterde...

Tips
7 jaar geleden

Gratis WiFi in Westerpark

De bezoekers van de Amsterdamse Westergasfabriek kunnen vanaf begin mei gebruik maken van gratis draadloos internet in alle evenementengebouwen en het grootste deel van het omliggende park.

Media
7 jaar geleden

Domeinnaam .amsterdam komt eraan

De Gemeente Amsterdam heeft het nieuwe topleveldomein .amsterdam aangevraagd en de opdracht voor het gebruik verleend aan HUB Uitgevers – het bedrijf achter Computer Idee.

Media
7 jaar geleden

Jochem Myjer grappigste Twitteraar

Cabaretier Jochem Myjer is de grappigste twitteraar in Nederland. Dat blijkt uit een verkiezing van Comedy Central als onderdeel van de Comedy Awards. Myjer kreeg de titel via Twitter uitgereikt.

Media
7 jaar geleden

Quest: site als extra bron voor redacteuren

Quest heeft een nieuwe website. Vorige week is de site live gegaan door middel van een zogenaamde soft launch. Thomas Hendriks, hoofdredacteur van Quest, vertelt over ‘#Lab’: een onderdeel van de nieuwe site waarbij het betrekken van lezers bij redactionele onderwerpen centraal staat.