Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
7 jaar geleden

Nederland hoog op het verkeerde lijstje

De top-10 faillissementen, het is een lijstje waarbij je niet bovenaan wilt staan. Helaas staat Nederland wel hoog op het lijstje van stijging van het aantal faillissementen. Het aantal bankroeten stijgt dit jaar al met 19%.

7 jaar geleden

Spam op social media neemt toe

“You will be SHOCKED when you see this video. Simply “Like” this page to see the video.”  Dat is een typisch voorbeeld van Facebookspam die je leidt naar porno. Twitter kent  zijn eigen varianten. Bloomberg meldt dat de groei van spam via sociale media groot is. Nieuwste slachtoffer is Pinterest, maar de Facebook en Twitter ontkomen oo...

Ondernemen
7 jaar geleden

Studenten starten Knoowy voor verkoop documenten

Twee studenten uit Maastricht zijn vorige week een nieuw internetplatform gestart genaamd Knoowy. Op deze website kunnen mensen hun zelfgemaakte documenten en e-books te koop aanbieden. Dit kunnen samenvattingen voor studenten zijn, maar ook recepten, boeken en spellen. Auteurs krijgen betaald zodra iemand iets download. De twee ond...

Ondernemen
7 jaar geleden

Journalisten moeten ondernemender worden

In de middag van 22 mei vond een nieuwe editie van het Persinnovatiecongres plaats. Dit jaar was het thema LEF! Een van de sessies ging over ‘entrepreneurial journalism’. “Onze journalisten moet zorgen voor goede content waarmee we geld kunnen verdienen, waar we advertenties aan kunnen hangen.”

Tips
7 jaar geleden

Studenten bieden hulp aan zelfstandige ondernemers

Het ROC ASA begint in Amersfoort met een Opdrachtenbureau voor Ondernemers. Studenten kunnen dan de helpende hand bieden met alerlei hand- en spandiensten zoals het regelen van vergaderingen, notuleren, eenvoudige financiële administratie bijhouden en promotionele activiteiten.