Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
7 jaar geleden

Volgende week de Entrepreneurship Day

Op dinsdag 15 mei 2012 vindt Entrepreneurship Day plaats. De Entrepreneurship Day is dé gelegenheid om verder kennis te maken met ondernemerschap. Is het iets voor jou om te gaan ondernemen? Of onderneem je al en wil je hier wat gerichter advies in krijgen?

Startups
7 jaar geleden
Startups
7 jaar geleden

Investeren in pannenkoeken

Pannenkoekenmixen met fantastische smaken als cranberry/sinaasappel en speculaas. PuurPannenkoek! is niet alleen nieuw en superlekker, de mixen worden met zorg samengesteld uit pure, biologische ingrediënten en natuurzuivere smaken.

Tips
7 jaar geleden

Gratis wifi voor Tilburgse studenten

In Tilburg hebben ze een primeur. Ze zijn de eerste binnenstad waar studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen gratis gebruik kunnen maken van het draadloze netwerk dat door de gemeente is aangelegd.

Marketing
7 jaar geleden

Likes op C&A kledinghangers

Kleding kopen zonder de mening van iemand anders kan moeilijk zijn, want je weet nooit of anderen de kleding die je uitzoekt ook leuk vinden. C&A in Brazilië wil daar een eind aan maken door de Facebook Likes in de winkel te tonen. Via de C&A Facebook-pagina kan iedereen de kleding bekijken en met likes aangeven wat ze leuk vin...