Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Tips
7 jaar geleden

Gratis WiFi in Westerpark

De bezoekers van de Amsterdamse Westergasfabriek kunnen vanaf begin mei gebruik maken van gratis draadloos internet in alle evenementengebouwen en het grootste deel van het omliggende park.

Media
7 jaar geleden

Domeinnaam .amsterdam komt eraan

De Gemeente Amsterdam heeft het nieuwe topleveldomein .amsterdam aangevraagd en de opdracht voor het gebruik verleend aan HUB Uitgevers – het bedrijf achter Computer Idee.

Media
7 jaar geleden

Jochem Myjer grappigste Twitteraar

Cabaretier Jochem Myjer is de grappigste twitteraar in Nederland. Dat blijkt uit een verkiezing van Comedy Central als onderdeel van de Comedy Awards. Myjer kreeg de titel via Twitter uitgereikt.

Media
7 jaar geleden

Quest: site als extra bron voor redacteuren

Quest heeft een nieuwe website. Vorige week is de site live gegaan door middel van een zogenaamde soft launch. Thomas Hendriks, hoofdredacteur van Quest, vertelt over ‘#Lab’: een onderdeel van de nieuwe site waarbij het betrekken van lezers bij redactionele onderwerpen centraal staat.

Ondernemen
7 jaar geleden

Marlies Dekkers in zee met Bijenkorf

Marlies Dekkers heeft een eigen shop-in-shop geopend in de vestiging van De Bijenkorf in Amsterdam. De shop is volledig ingericht volgens de nieuwe huisstijl van de bekende ontwerpster van nachtmode.