Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
6 jaar geleden

Ben jij de beste Student Ondernemer?

Voor de vijfde keer wordt dit jaar de Student Ondernemersprijs uitgereikt. De inschrijving is inmiddels begonnen. Tot 1 juli kan jij je als ambitieuze studentondernemer  inschrijven. Een achtkoppige jury beoordeelt alle kandidaten op daadkracht, lef, authenticiteit, potentie en innovatie.

Media
6 jaar geleden

Freelancersdag: Show me the Money

Leer tijdens de Grote Freelancersdag op 5 juni hoe je je als freelancer kunt onderscheiden, met onder meer Brenno de Winter, Eric Smit, Ilvy Njiokiktjien en businessplan guru Patrick van der Pijl. Het wordt een dag vol praktijkvoorbeelden en workshops. Daarnaast wordt aan het einde van de dag een journalistiek project beloond met een s...

Media
6 jaar geleden

Jamie Oliver rijkste chef

Jamie Oliver, de wereldberoemde Britse naked chef, is de rijkste kok ter wereld met een geschat vermogen van 183 miljoen euro. Dat schrijft The Daily Mail. Vorig jaar kon de sterkok ruim 53 miljoen euro bijschrijven op zijn rekening.

Startups
6 jaar geleden

We are the Spacegirls!

Een groep vriendinnen had een jaar geleden een spontaan idee. Binnen twee weken stonden ze op het eerste feestje te draaien met een lading vrouwen. Er werd over gesproken en het balletje rolde niet, het balletje kegelde! Jesler, Titia, Sarah, Elise, Charlotte en Sanne, zes mooie vrouwen achter de draaitafels, oftewel de SPACEGIRLS vert...

Ondernemen
6 jaar geleden

Nieuwe fiscale regels voor nieuwe auto's

De overheid heeft de fiscale regels rond autorijden fors op de schop genomen, en ook in het nieuwe begrotingsakkoord verandert er veel voor de automobilist. Dat betekent dat je goed moet opletten als je een showroom binnenstapt.