Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Ondernemen
6 jaar geleden
6 jaar geleden

Onderscheiden is niet moeilijk

Voor iedereen die zich wil onderscheiden! Want onderscheiden is belangrijk. Zeker als ondernemer wil je opvallen en opmerkelijk zijn. Maar hoe doe je dat? Dat is heel niet moeilijk! Neem het volgende in acht en je zal gegarandeerd uitblinken.

Tips
6 jaar geleden

In 10 stappen naar een webwinkel

Econsultancy, een Brits adviesbureau voor de e-commerce branche, heeft een nieuwe gids uitgebracht voor kleine bedrijven die een webwinkel willen opzetten. Hierin vindt u vele tips en adviezen voor verkoop via het web. Econsultancy somt op:

Beginnersvragen
6 jaar geleden

Beginnersvragen: Affiliate Marketing

Nederland telt inmiddels rond de 40.000 webshops. Een enorme uitdaging om de klanten dus binnen te halen. Affiliate marketing vergroot je naamsbekendheid en is interessant om dat je vooraf geen dure campagnes hoeft af te rekenen. Maar wat is het precies en hoe werkt het?

Gadgets
6 jaar geleden

De leukste watersport ooit

Met de Jetovator, die voortbouwt op het geweldige principe achter het FlyBoard, wordt watersport leuker dan ooit. Grote hoeveelheden water worden onder hoge druk uit het apparaat gespoten, waardoor je op een hoogte van maar liefst tien meter boven het water kunt hangen.