Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Media
5 jaar geleden

NL Magazines failliet

AKP Media, het bedrijf dat in diverse steden de gratis NL-magazines uitgeeft, is dinsdag failliet verklaard. Volgens Omroep West blijkt dat uit gegevens van de Amsterdamse rechtbank. Volgens de omroep zou een groot aantal freelancers nog geld krijgen van het bedrijf. De medewerkers in vaste dienst zouden bovendien nog vakantiegeld krij...

Gadgets
5 jaar geleden

Dat is weer lekker

Nu minimale weather apps heter dan heet zijn, mogen ze natuurlijk nergens ontbreken. Dus ook niet in je browsert. Currently is een Chrome extensie die je start tab vervangt met een minimaal weerbericht. En wees eerlijk, meer hoeven we deze zomer niet te weten.

Startups
5 jaar geleden

Maak jouw CV 'future proof'

De wereld verandert snel. Sociale netwerken, Facebook, LinkedIn, Twitter, ze zijn niet meer weg te denken. Ze veranderen de manier waarop we met elkaar in contact komen en blijven. We hebben allemaal een verhaal te vertellen, en de sociale netwerken maken het mogelijk dit verhaal te delen.

Startups
5 jaar geleden

Startup brengt offline print tot leven

Niet bij iedereen zal er meteen een belletje rinkelen bij het horen van Augmented Reality. Werkelijk een nieuwe wereld gaat voor je open. Met Augmented Reality kun je offline print interactief maken door middel van een onzichtbare laag over je printuiting (zelfs over gebouwen).

Ondernemen
5 jaar geleden

Startende webshops op de korrel bij Consumentenautoriteit

Een webwinkel exploiteren is geen hobby’tje, maar een serieuze zakelijke onderneming met keiharde verplichtingen naar de consument. De Consumentenautoriteit gaat starters dat duidelijker inpeperen. De toezichthouder richt zich in het komende halfjaar actiever op startende webwinkeliers en de consument. Laatstgenoemde moet beter het...