Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Gadgets
5 jaar geleden

Hou je uitgaven onder controle

Met eyeWally kun je in elke winkel zien hoeveel geld je deze maand nog te besteden hebt en of je jouw winkelwagentje kan betalen. Onderzoek van financiƫle zoekmachine eyeOpen.nl, in samenwerking met Blauw Research, toont aan dat 3 miljoen Nederlanders zich zorgen maken over hun dagelijkse uitgaven. Ruim 7 miljoen mensen geeft aan al...

Gadgets
5 jaar geleden

Heineken in de plus

Bier van Heineken heeft het afgelopen kwartaal rijkelijk gevloeid wereldwijd. Het bierconcern verkocht flink meer bier en boekte dus een hogere omzet.

Media
5 jaar geleden

Jahoeee! Meer winst bij Yahoo

Het Amerikaanse internetconcern Yahoo heeft de winst in het eerste kwartaal van 2012 met 28 procent zien stijgen tot 286 miljoen dollar. De omzet groeide licht, tot 1,08 miljard dollar. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Gadgets
5 jaar geleden

F*cking: Je zal er maar wonen!

Jazeker, er bestaat een Oostenrijks dorp met de naam Fucking. En nee, de meeste inwoners vinden het niet grappig. Maar de plaatsnaam blijft Fucking.

Media
5 jaar geleden

Eerste werknemer Skype scoort miljard met eigen startup

Na zijn baan als eerste werknemer van internet belbedrijf Skype, heeft Taavet Hindrikus niet stilgezeten. Met zijn eigen bedrijfje haalde hij deze week maar liefst 1,3 miljard dollar (993 miljoen euro) bij investeerders op.