Meld je gratis aan

Young Startup is het netwerk voor startende ondernemers

Meld je nu aan en krijg direct toegang
Tips
9 jaar geleden

Van zitten ga je eerder dood

Mensen die langdurig ztten hebben een grotere kans om te sterven dan mensen die dat maar een een paar uur per dag doen. Het risico doet zich ook voor bij mensen die een mensen die sporten of een gezond gewicht hebben.

Events
9 jaar geleden

Sommige dingen doe je niet alleen

Voor in je agenda: Op 7 april heffen wij het glas om onze leden te eren en het leven van H.S.C. Mercurius, HOOG, te vieren! Young Startup sponsort de sjaars Mini!

Social Media
9 jaar geleden

TomTom biedt ruimte aan Rockstart

Rockstart Accelerator, de startup incubator die vrijdag zijn vuurdoop beleeft, gaat samen werken met buurman TomTom. De 10 startups van Rockstart gaan zich er zes maanden lang vestigen. TomTom-bestuurder Alain De Taeye, ex-oprichter van Tele Atlas, wordt mentor van het programma.

Startups
9 jaar geleden

Startup download alle websites

De jonge ondernemer Gijs Barends zegt dat hij alle websites van een land kan downloaden met zijn startup dataprovider.com. De gegevens zet hij in een enorme dataset die hij verkoopt aan softwarebouwers en betaalservices.  

Startups
9 jaar geleden

Studenten opleiden tot ondernemer

De stap van student naar ondernemerschap is voor veel afstudeerders te groot, omdat ze geen concreet businessidee hebben of eerst ervaring willen opdoen. Voor die groep is 24Months opgezet, dat afgestudeerden in 24 maanden ‘opleidt’ tot ondernemer.